top of page
logo-google-1991840_1920.png

OOGLE ADVERTEREN

Google is de kern van het web en leidt dagelijks miljarden mensen naar eindeloos veel verschillende websites. Aan ons de taak om jouw bedrijf zo hoog mogelijk in Google te positioneren door middel van google ads. 

Dan zul je vast denken 'Een hoge positie is top, maar... hoe zorg ik ervoor dat ze op MIJN site klikken? Ook dat doen wij! Naast het verbeteren van jouw positie in Google, gaan we ook actief aan de slag om het aantal clicks op je website te vergroten. Hierdoor wordt de kans dat de klant over gaat tot kopen aanzienlijk vergroot.

google-1762248_1280.png

Op het juiste moment de juiste boodschap

Ontvang jij ook steeds reclames van die gloednieuwe schoenen die je al weken geleden hebt besteld? Een herkenbaar probleem dat vaak als vervelend wordt ervaren! Maar... goed nieuws! Wij kunnen ervoor zorgen dat de klanten niet worden lastiggevallen met irrelevante advertenties op het verkeerde moment. 

 

Adverteren draait niet enkel om het lanceren van een advertentie die de aandacht trekt. Het gaat ook om de kwaliteit van de inhoud en het moment dat de advertentie op het beeldscherm van de klant verschijnt. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties niet alleen aanlokkelijk, maar ook relevant zijn. Door middel van de verschillende functies die Google Advertising biedt, kunnen wij onze advertenties aanpassen op het type klant/bezoeker van de website. Wanneer de klant recent een aankoop heeft gedaan, kunnen wij ervoor zorgen dat deze klant enkel reclames ontvangt van aanvullende producten/diensten, zodat de klant zich niet mateloos hoeft te ergeren aan de terugkerende advertenties over de aankoop die hij/zij vorige week heeft gedaan. 

Artikelen
bottom of page