top of page

oogle adverteren

logo-google-1991840_1920.png

Waarom adverteren via Google? Door middel van Google adverteren krijg je de meeste klanten op de snelste manier voor de laagste prijs.

pexels-cristian-dina-1851415.jpg

Social media beheer

Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker voor zowel grote als kleine bedrijven. Zorg dat je niet achterblijft en laat REZOLV jouw socials beheren.

oogle adverteren

logo-google-1991840_1920.png

Waarom adverteren via google en niet via Facebook, Instagram of LinkedIn? 

Deze vraag krijgen we regelmatig. Het antwoord is echter vrij simpel. Google is het kanaal waar je mensen treft die al op zoek zijn naar een bepaald product of dienst, in tegenstelling tot platformen als Facebook en Instagram waar je ze eerst nog moet overtuigen dat ze het product of de dienst willen.

Wanneer mensen Google openen zijn ze al op zoek naar het product/de dienst dus weet je al zeker dat ze het willen. Google is dan ook het best converterende kanaal; het aantal mensen dat iets koopt als ze vanuit Google komen is het hoogst!

 

Je potentiële klanten weten al wat ze willen, je moet ze alleen nog laten zien dat jouw product of dienst de beste is van het totale aanbod en hier kan REZOLV jou uitstekend mee helpen!

 

Kortom... kies voor Google advertising, want via google krijg je de meeste klanten op de snelste manier voor de laagste prijs! 

Wat houdt onze dienst in?

Wij verzorgen de aanvraag van een Google advertentie account


Wij zetten een Google advertentie campagne op

Wij geven suggesties over mogelijke optimalisaties voor je bestaande Google advertenties

 

Wij ontzorgen jou door de optimalisaties voor je bestaande
Google advertenties te implementeren en beheren

 

Wij bieden maandelijke rapportages aan over de resultaten & onze werkzaamheden

 

Wij nemen je bij de hand en bepalen samen met jou de juiste aanpak om de online zichtbaarheid van je bedrijf voortdurend te verbeteren. 

 

Wij bieden korte en lange termijn advertentiestrategieën aan met suggesties voor Google advertenties en de optimalisaties hiervan. 

Onze dienst is maandelijks opzegbaar 

Google adverteren 1

Social media beheer

Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker voor zowel grote als kleine bedrijven. Zorg dat je niet achterblijft en laat REZOLV jouw socials beheren!

Wij verzorgen jouw social media kanalen door posts te ontwerpen en deze op de afgesproken dagen en tijden te posten. Bovendien houden we de statistieken van de posts in de gaten om zo te kijken hoe we onze posts kunnen verbeteren, waardoor het aantal volgers toe zal nemen. 

Wat houdt onze dienst in?

Wij maken een Facebookpagina, LinkedIn pagina en/of Instagram pagina aan 


Wij maken de posts voor op de social media kanalen (afbeelding/video + tekst) 

Wij bieden per maand tussen de 4-12 posts aan (In overleg met jou kiezen we het aantal posts dat we zullen maken)

 

Wij bieden maandelijke rapportages aan over de resultaten & onze werkzaamheden

 

Wij nemen je bij de hand en bepalen samen met jou de juiste aanpak om de online zichtbaarheid van je bedrijf voortdurend te verbeteren. 

Onze dienst is maandelijks opzegbaar 

Social meda beheer 1

REZOLV - Het eerste contact 

Maatwerk & Transparantie


Transparantie is één van onze kernwaarden, daarom gaan we graag eerst een vrijblijvend gesprek met jou aan om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Aan de hand van dit gesprek zullen wij bepalen wat wij kunnen betekenen in jouw weg naar een verbeterde online zichtbaarheid.

Wanneer echter blijkt dat wij niet kunnen leveren waar jij naar op zoek bent, zullen wij dit ook eerlijk terugkoppelen. Wij geloven dat dit de beste manier van werken is. 

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar beter zullen leren kennen. 

contact.png

06-21347703

bottom of page