top of page

Advertentiebereik

Bijgewerkt op: 16 sep. 2021Van advertentie naar lead. Hoe weet ik zeker dat mijn advertentie de juiste mensen bereikt? Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen, maar dit is eigenlijk heel eenvoudig.


Adverteren begint bij het bepalen van een marketingdoelstelling. Adverteren kan namelijk op verschillende manieren. De manier die het meest passend is voor jouw marketingstrategie is afhankelijk van je marketingdoelstelling. Zo kun je een advertentie gebruiken om meer conversie (het percentage bezoekers dat tot een transactie overgaat) te verkrijgen, je merkbekendheid te vergroten of het aantal likes te verhogen.

Adverteren op Google heeft het voordeel dat je heel gericht kunt adverteren. Nadat je alleen of samen met ons je marketingdoelstelling hebt bepaald, kunnen wij er namelijk precies voor zorgen dat de advertenties de juiste mensen bereiken. Zo kunnen we het land/regio, de leeftijd, het geslacht en de interesses van je doelgroep selecteren om zo effectieve resultaten te kunnen boeken. Bij het adverteren op Google is een hoge relevantie score namelijk cruciaal. Hoe specifieker we jouw doelgroep instellen, hoe beter deze score.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page